Vul een waarde in
Diverse soorten TIP trailers
Icoon huurkoop

Huurkoop

'Trailers leasen zonder gedoe'

Heeft u hulp nodig bij uw keuze voor welke vorm van leasen bij u past? Wij zijn er om u te helpen en geven u graag advies.

Bij onze huurkoopformule ligt de juridische eigendom bij TIP en het economische gebruik bij u.

Hoe werkt onze huurkoopformule?

Bij TIP helpen we u graag bij uw keuze. Is er twijfel tussen kopen of leasen van een trailer? Wij denken graag met u mee, of het nu gaat om de slotsom, de looptijd van de trailer of de keuze van het type trailer.

Kiest  u voor huurkoop, dan betaalt u hiervoor een vast bedrag per maand. Wanneer u aan het einde van de looptijd van de lease de trailer wil overnemen voor de slotsom, dan wordt de juridische eigendom van de trailer na betaling automatisch aan u overgedragen.

Er zijn verschillende vormen van lease. Bij TIP kunt u ook terecht voor full-service lease (huur).

Bij huurkoop kunt u aan het einde van de leaseperiode kiezen om de trailer terug te brengen, over te nemen voor de slotsom of de lease (huur) te verlengen.

Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in, met een maximum van 13 karakters
Vul een waarde in
  • Heeft u interesse: vraag een offerte aan of neem contact op

Hoe werkt huurkoop bij TIP?

1. Wensen in kaart brengen

Ten eerste bekijken we samen met u uw wensen. Zo bespreken we bijvoorbeeld om welke trailertypes en specificaties het gaat. Daarnaast bekijken we de gewenste looptijd en maandelijkse kosten.   

2. Leaseprijs berekenen

Trailer nodig? Laat ons uw leaseprijs berekenen en u ontvangt van ons een passend aanbod bij uw wensen. Stuur ons hiervoor de specificaties of offerte toe.

3. Akkoord voor offerte

Wanneer wij alle gegevens hebben, gaan wij aan de slag en krijgt u een passend voorstel binnen de 24 uur.

Voordelen van huurkoop

Met huurkoop wordt u uiteindelijk eigenaar van de trailer. Het maandelijkse bedrag betaalt u niet voor niets. Bovendien kunt u als ondernemer diverse kosten aftrekken.

De voordelen van huurkoop:

  • Uw beschikbaar bedrijfskapitaal, de kredietlijnen en cashpositie worden niet beïnvloed
  • Aan het einde van de huurperiode neemt u de trailer van ons over
  • Exclusief onderhoud en de mogelijkheid om dit afzonderlijk af te sluiten

Huurkoop gebruikte trailer

Heeft u een gebruikte trailer op het oog? Dat komt dan goed uit. Al onze gebruikte trailers komen in aanmerking voor huurkoop. Bovendien zijn de maandlasten merkelijk lager wanneer u een gebruikte trailer leaset.

TIP helpt u graag met de huurkoop van een gebruikte trailer. Ook een gebruikte trailer komt in aanmerking voor huurkoop.

Heeft u al een trailer in uw bezit en u wil geld vrijmaken om te groeien? Dan komt deze trailer in aanmerking voor onze sale en leaseback oplossing. Dit is ook mogelijk voor uw volledige trailervloot.

 

Boxtrailer

Een boxtrailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer, ook wel tautliner genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel alle transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box-trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn uitermate geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Platform trailer

Een platformtrailer, ook wel plateautrailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is: de kipper is steeds een betrouwbare aanwinst voor het transport van uw goederen.

Poeder tankoplegger

Onze poeder tankopleggers zijn uitgerust om verschillende soorten droge bulkgoederen te vervoeren, variërend van voedingsmiddelen en diervoeders tot granulaat. We hebben zowel kippende als niet-kippende tankopleggers in onze vloot.

Vloeistoffen tankoplegger

We hebben diverse tankopleggers die geschikt zijn voor het vervoeren van vloeistoffen, variërend van levensmiddelen tot chemische producten.

Kroll Vacuümtruck

De Kroll vacuümtruck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging voor rioolonderhoud en -reiniging.

Kaiser Moro Vacuümtruck

De Kaiser Moro vacuümtruck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging voor rioolonderhoud en -reiniging.