Vul een waarde in
TIP trailers rijdend over snelweg in glooiend landschap
Icoon trailer lease

Trailer leasen

“Wij zijn er om uw bedrijf te laten groeien.”

Bij TIP geven we verschillende mogelijkheden om trailers te leasen. We bieden huurkoop en een sale en leaseback constructie. Bij al deze opties betaalt u gedurende een overeengekomen periode een vast maandelijks tarief.

Door onze jarenlange expertise kunnen we u precies aanreiken wat u zoekt. Daarnaast hebben we een uitgebreide vloot met diverse typen opleggers die beschikbaar zijn voor leasing. Bent u op zoek naar specifieke trailers om te leasen, maar hebben we die niet in de huidige vloot? Laat het ons weten, we hebben de mogelijkheid om trailers in te kopen en deze vervolgens aan u te leasen.

Al onze leaseovereenkomsten kunnen uitgebreid worden met onze verschillende diensten zoals onderhoud, bandenservice, pechhulp service en telematica. Vraag hiernaar bij het afsluiten van uw overeenkomst.

Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in, met een maximum van 13 karakters
Vul een waarde in
  • Grote vloot: eindeloze mogelijkheden
  • Op maat gemaakte oplossingen
  • Ontvang snel een offerte

Huurkoopformule

Met onze huurkoopformule huurt u de trailer langer dan één jaar en verkrijgt u materieel in de loop van de tijd in plaats van die vooraf te moeten betalen. Aan het einde van de huurperiode neemt u de trailer van ons over.

Lees meer

Sale en lease back

Sale en leaseback is een vorm van leasing waarbij u uw aangekochte trailers aan ons verkoopt en ze onmiddellijk terug leaset. Dit is handig wanneer u het geïnvesteerde bedrag in een oplegger voor andere investeringen wilt gebruiken, maar u die trailer nog nodig heeft om ermee te werken.

Lees meer

Trailer huren

TIP biedt flexibele trailerverhuuroplossingen voor zowel de korte als lange termijn en dit tegen concurrerende prijzen. Hiermee kunnen we uw onverwachte behoeften invullen.

Lees meer

Pechhulp service

TIP heeft een uitgebreide pechhulp service in Europa en Canada, met 24-uurs ondersteuning, 365 dagen per jaar. Met ondersteuning in 18 talen, kunnen onze toegewijde en gecertificeerde technici uw chauffeurs zo snel als mogelijk weer op weg helpen. Bel voor de pechhulp service: 03/545.76.86

Lees meer

Traileronderhoud en reparatie

Bij TIP hebben we verschillende onderhouds- en reparatiediensten, zowel op contractbasis als ad-hoc. In onze werkplaatsen kunt u met al uw trailers terecht. Ook beschikken we over een ruim aanbod aan traileronderdelen.

Lees meer

Zes redenen om te leasen bij TIP

  1. Financieel aantrekkelijk

Wanneer u bij TIP leaset, levert dit verschillende financiële voordelen op. U heeft bijvoorbeeld geen restwaarderisico en voor belastingdoeleinden wordt u als huurder beschouwd.

  1. Toegewijde klantenservice

Met onze klantenserviceteams van wereldklasse in Europa en Canada, kunt u er zeker van zijn dat al onze trailers volgens de hoogste normen worden onderhouden. Hierdoor garanderen we een totale operationele efficiëntie in onze hele vloot.

  1. Schadedekking

Met onze schadedekking service worden uw gehuurde of geleasede trailers beschermd tegen extra kosten als gevolg van schade, brand of diefstal van het materieel. Op deze manier kunt u zich concentreren op het transport en hoeft u zich verder geen zorgen te maken over onvoorziene ontwikkelingen. Met trailers van TIP weet u dat u over de beste middelen, de beste service en de beste dekking beschikt in geval van een incident.

  1. Een uitgebreid netwerk om van te profiteren

We zijn actief in 17 landen in Europa en Canada en hebben een groot netwerk van meer dan 6.000 leveranciers verspreid over deze landen. U bent verzekerd van gemak en flexibiliteit, omdat wij over de mogelijkheden beschikken om u te helpen waar u ons nodig heeft. Bovendien kunnen we u door onze omvang altijd een concurrerende aanbieding doen.

  1. Groot aanbod van diensten

We hebben een groot internationaal bereik en een groot portfolio aan producten en diensten. Hiermee kunnen we u flexibele oplossingen bieden waar en wanneer u die nodig heeft. We werken met een preventief onderhoudsbeleid dat is afgestemd op onze operationele vereisten. Met onze pechhulpservice kunt u overal 24/7 op ons rekenen.

  1. Trailers die voldoen aan uw eisen

Bij TIP praat u met experts die u kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie. Of u nu een koeltrailer, schuifzeiltrailer, containerchassis of een andere soort trailer nodig heeft: wij kunnen u helpen en u precies bieden wat u nodig heeft.

Wat is lease?

Als u een trailer, tankoplegger of ander soort materieel langer dan 12 maanden wil huren, dan wordt dit beschouwd als lease. Als u minder dan 12 maanden wil huren, bekijk dan onze verhuuropties. We bieden lease aan met koopoptie en sale en lease back.

Zijn alle type trailers op de website beschikbaar voor leasing in mijn land?

Ja, alle soorten trailers die onder de hoofding 'onze vloot' staan, zijn beschikbaar voor leasing.

Wat zijn de leasevoorwaarden?

We hebben standaard voorwaarden, deze maken deel uit van het contract en worden bij elk nieuw contract gevoegd. We kunnen ze u ook op verzoek toezenden.

Waar kan ik mijn geleasede trailers ophalen?

We hebben verschillende vestigingen verspreid door het hele land, hier kunt u de trailers ophalen. Raadpleeg onze locatiezoeker voor al onze TIP locaties. Heeft u al een leasecontract afgesloten? Dan staat hierin uw afhaallocatie vermeld.

Waar kan ik mijn geleasede trailers terugbrengen?

Onder de standaardvoorwaarden moet u de trailer terugbrengen naar dezelfde vestiging als waar u de trailer hebt opgehaald. We kunnen op verzoek uitzonderingen maken, maar er kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem in dit geval contact op met uw TIP contactpersoon.

Kunnen jullie mij een overzicht geven van de services die opgenomen zijn in het leasecontract?

Bij alle lease overeenkomsten van 12 maanden of langer, heeft u de keuze uit verschillende service opties. Als u kiest voor volledige service, dan zit hierbij inbegrepen onderhoud en normale slijtage van: banden, as- en remonderdelen, onderdelen van koeleenheden, andere onderdelen en pechverhelping. Details voor alle onderhoudsonderdelen zijn te vinden in de standaardbepalingen en voorwaarden, die een integraal onderdeel zijn van een contract en toegevoegd worden aan elk nieuw contract. We kunnen ze u ook op verzoek toezenden.

Hoe lang duurt het om een leaseovereenkomst te formaliseren?

Als u nog geen account in ons systeem hebt, dan zullen er een aantal stappen nodig zijn om uw profiel te voltooien. Start het proces door uw offerte aan te vragen.

Welke soorten trailers hebben jullie in de vloot?

We hebben een uitgebreide vloot met trailers. Het grootste deel van onze vloot wordt hier weergegeven. Zit er niet tussen wat u zoekt? Laat het ons dan weten, dan bekijken we samen met u onze uitgebreide mogelijkheden.

Kunnen jullie mij aanvullende informatie sturen over een specifiek soort trailer?

De meeste informatie is te vinden op onze trailer pagina. Wanneer u aanvullende informatie nodig hebt, laat het ons dan weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Boxtrailer

Een boxtrailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer, ook wel tautliner genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel alle transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box-trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn uitermate geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Platform trailer

Een platformtrailer, ook wel plateautrailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is: de kipper is steeds een betrouwbare aanwinst voor het transport van uw goederen.

Poeder tankoplegger

Onze poeder tankopleggers zijn uitgerust om verschillende soorten droge bulkgoederen te vervoeren, variërend van voedingsmiddelen en diervoeders tot granulaat. We hebben zowel kippende als niet-kippende tankopleggers in onze vloot.

Vloeistoffen tankoplegger

We hebben diverse tankopleggers die geschikt zijn voor het vervoeren van vloeistoffen, variërend van levensmiddelen tot chemische producten.

Kroll Vacuümtruck

De Kroll vacuümtruck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging voor rioolonderhoud en -reiniging.

Kaiser Moro Vacuümtruck

De Kaiser Moro vacuümtruck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging voor rioolonderhoud en -reiniging.