Vul een waarde in
Medewerker die foto maakt van TIP schuifzeiltrailer
Icoon trailer verhuur

Trailer huren

"Bij TIP hebben we verschillende typen trailers direct beschikbaar voor de verhuur."

Bij TIP kunt u terecht voor de huur van diverse soorten trailers. We beschikken over een uitgebreide vloot met ruim 70.000 opleggers. Al meer dan 50 jaar helpen we klanten met verschillende huuroplossingen op zowel korte als lange termijn. Of u nu één trailer nodig heeft ter vervanging van een oplegger in uw eigen vloot, of u krijgt te maken met seizoenspieken: voor elke behoefte hebben we een passende oplossing tegen concurrerende prijzen.

Ook wanneer u niet zeker weet welke trailer bij uw specifieke behoefte past, kunt u bij TIP terecht. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw vraag. We kunnen eveneens voor u op zoek gaan naar specifieke soorten trailers voor de trailerverhuur.

Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een waarde in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in, met een maximum van 13 karakters
Vul een waarde in
  • Onderhoud inbegrepen in huurcontract
  • Ontvang snel een offerte
  • Verschillende soorten trailers direct beschikbaar

Beschikbaarheid

Onze trailers zijn te huur op zowel korte als lange termijn. Op al onze vestigingen hebben we een grote voorraad beschikbare opleggers. Indien een trailer niet op voorraad is op de gewenste locatie, dan is er een grote kans dat de huurtrailer wel beschikbaar is op één van onze andere vestigingen. Lukt het u niet om uw gehuurde oplegger af te halen, dan kunnen wij de trailer ook bij u afleveren en weer ophalen. Neem hiervoor contact met ons op.

Onderhoud

Wanneer u bij TIP een trailer huurt op korte termijn (korter dan 365 dagen), dan is volledig onderhoud in de huurovereenkomst inbegrepen. Dit bevat onderhoud en normale slijtage van: banden, as- en remonderdelen, koeleenheid-onderdelen, andere onderdelen en pechhulp service.

Al het onderhoud en de reparaties worden uitgevoerd in een van onze eigen werkplaatsen of bij onze erkende partners verspreid over het hele land. Onze opleggers worden volgens de strengste eisen onderhouden en hebben allemaal een geldige technische cotrole.

Pechhulp service

TIP heeft een uitgebreide pechhulp service in Europa en Canada, met 24-uurs ondersteuning, 365 dagen per jaar. Met ondersteuning in 18 talen, kunnen onze toegewijde en gecertificeerde technici uw chauffeurs zo snel als mogelijk weer op weg helpen. Bel voor de pechhulp service: 03/545.76.86

Lees meer

Traileronderhoud en reparatie

Bij TIP hebben we verschillende onderhouds- en reparatiediensten, zowel op contractbasis als ad-hoc. In onze werkplaatsen kunt u met al uw trailers terecht. Ook beschikken we over een ruim aanbod aan traileronderdelen.

Lees meer

Trailer leasen

TIP heeft een groot aanbod aan trailers met flexibele financieringsopties zoals huurkoop en sale en leaseback.

Lees meer

Wat is huur?

Als u een trailer, tankoplegger of ander type materieel wil huren voor een periode van minder dan 12 maanden, dan wordt dit beschouwd als huur. Wanneer u langer dan 12 maanden wil huren, raadpleeg dan onze leaseopties.

In welke landen kan ik huren?

Het is bij ons mogelijk om in verschillende landen te huren. Bekijk onze kaart om onze servicepunten bij u in de buurt te vinden.

Ik kan geen TIP vestiging in mijn land vinden. Kan ik wel trailers bij TIP huren?

Als u zich buiten onze servicelocaties bevindt, is het soms mogelijk om een trailer te huren en deze op een andere vestiging op te halen. In onze locatiezoeker kunt u de dichtstbijzijnde vestiging vinden of het land waarin u wilt huren, neem vervolgens contact met ons op om uw opties te bespreken.

Ik wil graag een trailer, tankoplegger of ander type materieel huren. Wat is de eerste stap?

Vertel ons wat u zoekt en wij zullen u een passende oplossing bieden.

Welke soorten trailers hebben jullie in de vloot?

We hebben een uitgebreide vloot met trailers. Het grootste deel van onze vloot wordt hier weergegeven. Zit er niet tussen wat u zoekt? Laat het ons dan weten, dan bekijken we samen met u onze uitgebreide mogelijkheden.

Kan ik een trailer huren die hoger is dan 4 meter?

Dit hangt af van het land waarin u zich bevindt. Europese Standaard Equipment is 4000mm op basis van schotelhoogte tussen 1120 – 1150mm.
Dit zijn de Europese hoogteverordeningen per land:
UK = Geen limiet
IR = 4,25 m
NL = 4,0 m
BE = 4,0 m (1%)
LU = 4,0 m
FR = Geen limiet
ES = 4,0 m
PT = 4,0 m (Container 4,4m)
NO = Geen limiet
FI = 4,2 m
EE = 4,0 m
SW = Geen limiet
DK = 4,0 m
PL = 4,0 m
GE = 4,0 m
CZ = 4,0 m
HU = 4,0 m
AU = 4,0 m
IT = 4,0 m (Container 4,3 m)
GR = 4,0 m
Vertel ons waar u naar op zoek bent en we helpen u met uw aanvraag.

Wat is de huurprijs voor een dag/week/maand en wat zijn de betaalvoorwaarden?

Onze huurprijzen zijn afhankelijk van het soort trailer dat u nodig hebt. Vraag een offerte aan en we komen bij u terug met een passende aanbieding.

Zijn alle soorten trailers op de website beschikbaar voor verhuur in mijn land?

Ja, alle soorten trailers die onder de hoofding 'onze vloot' staan, zijn beschikbaar voor verhuur.

Wat zijn de huurvoorwaarden?

We hebben standaard voorwaarden, deze maken deel uit van het contract en worden bij elk nieuw contract gevoegd. We kunnen ze u ook op verzoek toezenden.

Wat zijn de voorwaarden voor het terugbrengen van gehuurde trailers?

Bekijk onze slijtagevoorwaarden.

Kunnen jullie mij aanvullende informatie sturen over een specifiek soort trailer?

De meeste informatie is te vinden op onze trailer pagina. Wanneer u aanvullende informatie nodig hebt, laat het ons dan weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe lang duurt het om een huurovereenkomst te formaliseren?

Als u nog geen account in ons systeem hebt, dan zullen er een aantal stappen nodig zijn om uw profiel te voltooien. Start het proces door uw offerte aan te vragen.

Heeft de trailer die ik huur een geldige technische keuring?

Ja, we voorzien onze klanten altijd van goedgekeurde trailers met technische keuring.

Wat zit er in een full service huurcontract?

Full Service omvat onderhoud en normale slijtage van: banden, as- en remonderdelen, onderdelen van koeleenheden, andere onderdelen en pechverhelping en is verplicht voor alle verhuringen korter dan 365 (driehonderdvijfenzestig) dagen.

Boxtrailer

Een boxtrailer, ook wel kastentrailer genoemd, is een gesloten oplegger en een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer, ook wel tautliner genoemd, is het meest voorkomende type trailer. De trailer heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel alle transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde box-trailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen. De koelopleggers zijn uitermate geschikt voor temperatuurgevoelige producten.

Containerchassis

Een containerchassis is een eenvoudige manier om containers te vervoeren. In onze vloot hebben we chassis geschikt voor 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers.

Platform trailer

Een platformtrailer, ook wel plateautrailer genoemd, is een platte trailer zonder zijwanden. Dit type trailer is geschikt voor speciaal transport.

Kipper

Of het nu in de landbouw of op de bouwplaats is: de kipper is steeds een betrouwbare aanwinst voor het transport van uw goederen.

Poeder tankoplegger

Onze poeder tankopleggers zijn uitgerust om verschillende soorten droge bulkgoederen te vervoeren, variërend van voedingsmiddelen en diervoeders tot granulaat. We hebben zowel kippende als niet-kippende tankopleggers in onze vloot.

Vloeistoffen tankoplegger

We hebben diverse tankopleggers die geschikt zijn voor het vervoeren van vloeistoffen, variërend van levensmiddelen tot chemische producten.

Kroll Vacuümtruck

De Kroll vacuümtruck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging voor rioolonderhoud en -reiniging.

Kaiser Moro Vacuümtruck

De Kaiser Moro vacuümtruck, of zuigwagen, beschikt over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging voor rioolonderhoud en -reiniging.