Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

TIP opent eerste multi-service truck centrum met beveiligde parkeerplaats in Frankrijk - Delta Park Truck Secure Parking

Op donderdag 4 april opende TIP Trailer Services, in aanwezigheid van 300 gasten, zijn eerste multi-service truck centrum met beveiligde parkeerplaats. De locatie bevindt zich in Dourges, Noord-Frankrijk, en biedt 146 parkeerplaatsen voor logistieke bedrijven die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele parkeerplaats in het drukke verkeersgebied nabij de A1 / E17.

"Onze belangrijkste zorg is de veiligheid van goederen en chauffeurs. We hebben ervoor gezorgd dat deze locatie gebruik maakt van de nieuwste beschikbare technologieën op het gebied van videobewaking en toegangscontrole", zegt Didier Felice, vice-precident Mediterrane regio - Zuid-Europa. De beveiligde parkeerplaats heeft een omheining met prikkeldraad, 24/7 bewaking, videobewaking met een thermische camera en een speciale toegangscontrole voor zware vrachtwagens en voetgangers.

"We voldoen aan de standaard PSR1 van TAPA en Gold van de Europese Unie, volgens de resultaten van het onderzoek naar beveiligde parkeerplaatsen gepubliceerd in februari 2019", voegt Felice eraan toe. TIP biedt chauffeurs diverse diensten om hen onder de beste omstandigheden te laten rusten. Zo beschikt het terrein over douches, gratis Wi-Fi, een wasserette en snacks. Deze diensten zijn 24/7 beschikbaar. Daarnaast bevindt zich bij de ingang van het parkeerterrein een restaurant.

Reserveren van parkeerplaatsen wordt aangeraden en is mogelijk met behulp van applicaties zoals Truck Parking Europe en SNAP, of per e-mail (booking.deltapark@tipeurope.com). Chauffeurs kunnen ook zonder reservering parkeren. Hiervoor kunnen zij naar de ingang van de parkeerplaats gaan, waar een digitaal display het aantal resterende beschikbare plaatsen aangeeft.

In het geval van een technisch probleem is het mogelijk om de TIP Trailer Services werkplaats te bezoeken, deze bevindt zich op het terrein. Daarnaast is er ook een vestiging van Profil + Best Of Pneu aanwezig. Beide zijn 24/7 beschikbaar.

Delta Park Truck Secure Parking ligt op 1 km van de kruising van de A1 en de A21, de drukste weg in Europa waar dagelijks meer dan 25.000 zware vrachtwagens passeren. Didier Felice specificeert: "Geconfronteerd met de vraag van onze klanten en verenigingen zoals TAPA en ESPORG, wilden we een oplossing bieden voor de problemen van het beveiligen van de goederenstroom (tegen diefstal, aanvallen op chauffeurs, ongevallen, enz.)." Delta Park Truck Secure Parking is het eerste beveiligde parkeerterrein in een lange reeks voor TIP Trailer Services in Europa! "

 

Delta Park Truck Secure Parking
Rue du Combiné
Plateforme Multimodale Delta 3
62119 DOURGES - Frankrijk

2019/04/30

Deel dit nieuwsartikel

      

"Bespaar geld met trailerbanden beheer"

Het behouden van de juiste bandenspanning op je trailers kan een grote invloed hebben op je trailerkosten...

2021/05/26

"Trailertelematica; hoe te beginnen?"

Een trailer is niet langer alleen een doos op wielen. Net als in de rest van de transportsector, zijn er ...

2021/05/04

"TIP bestormt de tankermarkt met LAG Trailers"

TIP onderneemt grote stappen in de verhuurmarkt van tankers en mikt hierin duidelijk op een leiderspositi...

2020/09/11