Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

PEMA

'Actief in de 4 sectoren rent, workshop, used en services.'

Sinds eind 2019 maakt PEMA deel uit van TIP. PEMA is een commercieel leasing- en verhuurbedrijf voor bedrijfsvoertuigen en levert diensten in België, Tsjechië, Denemarken, Duitsland, Polen, Zweden en Zwitserland. 
Per 1 juli 2020 zal PEMA fuseren met TIP Trailer Services Belgium BV.

 

TRUCKS EN TRAILERS HUREN BIJ DE EXPERT

Of het nu gaat om nieuwe technologieën, veranderde vervuilingscategorieën, verschillende toltarieven, verouderd materiaal, slijtage, herstellingen: met een geschikt huurconcept kunt u al deze invloedsfactoren met gemak het hoofd bieden. Als een van de grootste merkonafhankelijke verhuurbedrijven van bedrijfsvoertuigen zorgt PEMA ervoor dat u op elk moment flexibel kunt reageren. Met een breed aanbod aan huurvoertuigen van alle fabrikanten en individueel aangepaste huurcontracten met flexibele voorwaarden hebt u alle factoren onder controle. Of het nu gaat om langetermijn- of kortetermijnverhuur: in combinatie met speciale contractmodellen, seizoenstarieven of raamovereenkomsten bent u altijd zorgeloos onderweg.

PEMA WORKSHOP

PEMA beschikt over eigen fullservicewerkplaatsen en werkt samen met een Europees netwerk van deskundige werkplaatsen. Onze hoogopgeleide medewerkers zijn gespecialiseerd in vrachtwagens en hebben op elk moment toegang tot een uitgebreid assortiment reserveonderdelen. Dit betekent dat wij altijd, ook in noodgevallen, bij u in de buurt zijn als er herstellings- of onderhoudswerkzaamheden moeten gebeuren. Onze vrachtwagens en aanhangers worden bovendien ook regelmatig onderhouden volgens de specificaties van de fabrikant. Wij vinden het belangrijk dat wij ons aan uw tijdschema houden en samen met u afspraken maken. Zo zorgen wij ervoor dat u niet veel tijd hoeft te investeren en u met uw bij PEMA gehuurd voertuig snel weer verder kunt.

Neem voor meer informatie contact op met Eric van de Vondel:
T   +32 (0)3 541 20 40
M   +32 (0)471 615 037
Eric.VandeVondel@tipeurope.com

 • Groot aanbod aan trekkers en trailers
 • Diverse aanvullende services
 • Groot netwerk met werkplaatsen