Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

Ford Trucks sluit overeenkomst met TIP Trailer Services voor aftersalesdiensten in West-Europa

AMSTERDAM, 20 augustus 2019 - Naar aanleiding van het succes van de nieuwe truck F-MAX, winnaar van de prijs ‘International Truck of the Year’, kent Ford Trucks een stijgende groei en heeft het een overeenkomst getekend met TIP Trailer Services voor de uitbreiding van zijn aftersalesnetwerk in West-Europa.

Nadat het bedrijf zich heeft gevestigd in het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en Turkije, blijft Ford Trucks het aantal nieuwe dealers in de Europese markt uitbreiden. Tegelijkertijd worden de inspanningen versneld om in 2020 uit te breiden naar 51 landen. In navolging van het internationale succes van de nieuwe truck F-MAX, die voor het eerst te zien was op de IAA Hannover Commercial Vehicles Show en de prijs ‘International Truck of the Year’ in de wacht sleepte, heeft Ford Trucks een overeenkomst gesloten om het aantal servicevestigingen in West-Europa snel uit te breiden.

Op basis van de overeenkomst die Ford Trucks en TIP Trailer Services tekenden, zal TIP garantieservices en onderhoud voor Ford Trucks in de regio aanbieden. In Nederland zal Toscon Trailer Service, onderdeel van TIP, op de locatie in Maasdijk starten met deze service.

Over de samenwerking zegt Vice President Serhan Turfan van Ford Trucks het volgende: “Wereldwijd groeit Ford Trucks snel als een bedrijf dat zijn 60 jaar ervaring combineert met de mogelijkheid om efficiënt te produceren voor verschillende markten. De wereldwijde waardering en aandacht voor de F-MAX, die we vanaf nul hebben opgebouwd, was een belangrijke drijvende kracht achter de uitbreiding van onze internationale groeidoelstellingen. Parallel aan onze groeidoelstelling op de West-Europese markten zal de samenwerking met TIP Trailer Services aanzienlijk bijdragen aan ons streven naar continue klantenondersteuning. We geloven dat deze samenwerking voor beide partijen zeer vruchtbare resultaten zal opleveren.”

De Chief Operating Officer Paul Beadle van TIP Trailer Services geeft aan: “We zijn erg blij met het aangaan van deze samenwerking en kijken uit naar het ondersteunen van Ford trucks bij hun strategische groeitraject in West-Europa. We denken dat dit voor beide partijen een geweldige samenwerking vormt die vele voordelen zal opleveren.”

Over Ford Trucks

Ford Trucks is een van de grootste internationale fabrikanten van zware vrachtwagens ter wereld. We produceren een reeks voertuigen, waaronder trucks, bouwvrachtwagens en distributietrucks die meer dan 16 ton wegen.

Ford’s bedrijfsvoertuigen bewezen betrouwbaarheid op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie, ondersteunt de internationale productstrategie van Ford Trucks. Bij Ford Trucks combineren we meer dan een halve eeuw ontwerp- en productie ervaring met expertise in marktspecifieke productontwikkeling om de belangrijkste componenten van onze voertuigen te ontwerpen, inclusief de geheel nieuwe motoren.

We zijn momenteel actief in Oost- en Midden-Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en het GOS en blijven ons internationale netwerk uitbreiden op drie continenten. Honderdduizenden vrachtwagenchauffeurs over de hele wereld vertrekken elke dag met het vertrouwen dat Ford biedt. Ga voor meer informatie over Ford Trucks en zijn producten wereldwijd naar https://www.fordtrucks.com.tr/en/

2019/08/20

Deel dit nieuwsartikel

      

"Bespaar geld met trailerbanden beheer"

Het behouden van de juiste bandenspanning op je trailers kan een grote invloed hebben op je trailerkosten...

2021/05/26

"Trailertelematica; hoe te beginnen?"

Een trailer is niet langer alleen een doos op wielen. Net als in de rest van de transportsector, zijn er ...

2021/05/04

"TIP bestormt de tankermarkt met LAG Trailers"

TIP onderneemt grote stappen in de verhuurmarkt van tankers en mikt hierin duidelijk op een leiderspositi...

2020/09/11