Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Terug

DELTA PARK Beveiligde parkeerplaats voor vrachtwagens

DELTA PARK Truck Secure Parking behaalt de hoogste certificering voor TAPA-parkeerveiligheidsvereisten en wordt daarmee de eerste PSR niveau 1-gecertificeerde parkeerplaats in Europa.

Parijs, 1 oktober 2019 - "DELTA PARK is de eerste parkeerplaats in het PSR-programma van de Transported Asset Protection Association (TAPA) die niveau 1 heeft bereikt", zei George Wiessing van TAPA tijdens een ceremonie op 26 september. Didier Felice, vice-president van TIP voor de Mediterraanse regio, ontving het certificaat van Rein de Vries, bestuurslid van TAPA.

Delta Park ligt op 1 km van de kruising van de A1 en de A21, de drukste wegknooppunt in Europa met meer dan 25.000 zware vrachtwagens die dagelijks passeren. Didier Felice verteld: "Geconfronteerd met de eisen van onze klanten en verenigingen zoals TAPA, wilden we een oplossing bieden voor het beveiligen van de goederenstroom tegen diefstal, aanvallen op chauffeurs, ongevallen, enz." Om hieraan tegemoet te komen, heeft TIP ervoor gezorgd dat Delta Park-site gebruik maakt van de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op het gebied van videobewaking en toegangscontrole: de beveiligde parkeerplaats heeft een perimeterhek met prikkeldraad, een 24/7 bewaker, videobewaking met thermische camera en een speciale toegangscontrole voor zware vrachtwagens en voetgangers.

"We zijn zeer verheugd over de PSR1-certificering van TAPA, omdat het vanaf het begin onze doelstelling was om onze klanten de beste beveiligingsvoorwaarden te bieden", zegt Didier Felice. Naast het bieden van een beveiligde parkeerplaats voor chauffeurs en hun goederen, heeft TIP een complex van faciliteiten voor de chauffeurs gebouwd, 24/7 beschikbaar: gratis douches, gratis wi-fi, wasservice en snackautomaten. Een restaurant bij de ingang van de parkeerplaats vult dit dienstenaanbod verder aan.

Delta Park Truck Secure Parking maakt deel uit van het multi-service vrachtwagencentrum van een TIP. In geval van een technisch probleem op de weg, is het mogelijk om de TIP-werkplaats te bezoeken die zich ter plaatse bevindt, evenals de pneumatische dienstverlener Best Of Pneu van Profil +. Beide services zijn 24/7 beschikbaar. “We zullen onze diensten blijven ontwikkelen om ervoor te zorgen dat alle vrachtwagens die onze site verlaten in de beste mechanische staat zijn”, concludeert Didier Felice.

Persfoto: Didier Felice, VP Mediterrane regio van TIP ontvangt van George Wiessing en Rein de Vries van TAPA het PSR-certificaat niveau 1

Persfoto: gebiedsfoto van de beveiligde parkeerplaats van TIP's Delta Park voor vrachtwagens

Over TIP Trailer Services

TIP Trailer Services is een toonaangevende dienstverlener van materieel in Europa en Canada. Wij zijn gespecialiseerd in het leasen van trailers, verhuur, onderhoud en reparatie, evenals andere diensten met toegevoegde waarde, en bieden deze aan transport- en logistieke klanten in heel Europa en Canada aan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en we bedienen onze klanten vanuit 102 vestigingen in 17 landen in Europa en Canada.

Over Delta Park

Delta Park bevindt zich in Dourges en biedt 144 parkeerplaatsen voor transporteurs die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele parkeerplaats in dit drukke gebied nabij de A1 / E17.

Deltapark

Rue du Combiné

Plateforme Multimodale Delta 3

62119 DOURGES - Frankrijk

Mediacontacten

Charles-Henri Demoures
Marketing directeur Zuid-Europa
+33 611 141 680
charles-henri.demoures@tipeurope.com

Marc Aandeweg
Vice President Sales & Marketing
+31 (0) 613 114 293
marc.aandeweg@tipeurope.com

2019/10/08

Deel dit nieuwsartikel

      

"TIP bestormt de tankermarkt met LAG Trailers"

TIP onderneemt grote stappen in de verhuurmarkt van tankers en mikt hierin duidelijk op een leiderspositi...

2020/09/11

"Transuniverse Forwarding en TIP, een voorbeeldige samenwerking"

Transuniverse Forwarding is al ongeveer drie jaar klant van TIP Trailer Services en heeft zojuist de reac...

2020/06/29

"Gevolgen van de brexit voor de transportsector"

Op 1 februari 2020 werd de brexit een feit en is het Verenigd Koninkrijk uit de EU gestapt. Nu is een tra...

2020/02/27