Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Trailer lease

“Wij zijn er om uw bedrijf te laten groeien.”

Bij TIP bieden we u verschillende mogelijkheden om trailers te leasen. Hierbij betaalt u gedurende een overeengekomen periode een vast maandelijks tarief. We bieden u leasemogelijkheden met koopoptie en ook een sale en lease back constructie. Met onze uitgebreide vloot en onze jarenlange expertise, kunnen we u precies bieden wat u zoekt.

 • Grote vloot: eindeloze mogelijkheden
 • Op maat gemaakte oplossingen
 • Ontvang snel een offerte

Lease met koopoptie

Met onze lease met koopoptie leaset u de trailer langer dan één jaar en verwerft u materieel in de loop van de tijd in plaats van het vooraf te moeten betalen. Aan het einde van de leaseperiode neemt u de trailer van ons over.

Sale en lease back

Sale en leaseback is een vorm van leasing waarbij u uw aangekochte materieel aan ons verkoopt en het onmiddellijk terug leaset. Dit is handig wanneer u het bedrag dat geïnvesteerd is in een trailer voor andere investeringen wilt gebruiken, maar u het materieel nog wel nodig hebt om mee te kunnen werken.

Trailer verhuur

TIP biedt flexibele trailerverhuuroplossingen voor de korte en lange termijn tegen concurrerende prijzen. Hiermee kunnen we aan uw onverwachte noden voldoen.

Trailer onderhoud en herstellingen

Bij TIP bieden we verschillende onderhouds- en hersteldiensten. Dit kan zowel op basis van een contract als vrijblijvend geval per geval. Al het onderhoud en de herstellingen worden uitgevoerd bij een van onze eigen werkplaatsen of bij onze erkende partners verspreid door het hele land.

Pechverhelping

TIP biedt uitgebreide pechverhelping voor uw trailers in heel Europa. Wij zorgen elke dag van het jaar 24 uur op 24 voor de nodige ondersteuning. Onze gekwalificeerde medewerkers kunnen u bij pech helpen in 18 verschillende talen, zodat uw chauffeur zo snel mogelijk weer de weg op kan.

Zes redenen om te leasen bij TIP

 1. Financieel aantrekkelijk

Wanneer u bij TIP leaset, levert dit verschillende financiële voordelen op. U hebt bijvoorbeeld geen restwaarderisico. Voor belastingdoeleinden wordt u beschouwd als een huurder.

 1. Toegewijde klantenservice

Met onze klantenserviceteams van wereldklasse in Europa en Canada, kunt u er zeker van zijn dat al onze trailers volgens de hoogste normen worden onderhouden, waardoor een totale operationele efficiëntie in onze hele vloot wordt gegarandeerd.

 1. Schadedekking

Met onze dienst voor schadedekking worden uw gehuurde trailers beschermd tegen extra kosten als gevolg van schade, brand of diefstal van het materieel. Op deze manier kunt u zich concentreren op het transport en hoeft u zich geen zorgen te maken over 'wat als'. Met trailers van TIP weet u dat u over de beste middelen, de beste service en de beste dekking beschikt in geval van een incident.

 1. Een uitgebreid netwerk

We zijn actief in 17 landen in Europa en Canada en hebben een groot netwerk van meer dan 6.000 leveranciers verspreid over deze landen. U bent verzekerd van gemak en flexibiliteit, omdat wij over de mogelijkheden beschikken om u te helpen, waar u ons ook nodig hebt. Bovendien kunnen we u door onze omvang altijd een concurrerend aanbod doen.

 1. Groot dienstenaanbod

We hebben een groot internationaal bereik en een groot gamma producten en diensten, hiermee kunnen we u flexibele oplossingen bieden waar en wanneer u het nodig hebt. We werken met een preventief onderhoudsbeleid dat is afgestemd op onze operationele vereisten. Door onze pechverhelping kunt u 24/7 eender waar op ons rekenen.

 1. Trailers die voldoen aan uw eisen

Bij TIP praat u met experts die u kunnen helpen bij het vinden van een maatoplossing. Of u nu een koeltrailer, schuifzeiltrailer, containerchassis of een andere soort trailer nodig hebt, wij kunnen u helpen en u precies bieden wat u nodig hebt.

Wat is lease?

Als u een trailer, tankoplegger of ander soort materieel langer dan 12 maanden wil huren, dan wordt dit beschouwd als lease. Als u minder dan 12 maanden wil huren, bekijk dan onze verhuuropties. We bieden lease aan met koopoptie en sale en lease back.

Welke soorten trailers hebben jullie in de vloot?

We hebben een uitgebreide vloot met trailers. Het grootste deel van onze vloot wordt hier weergegeven. Zit er niet tussen wat u zoekt? Laat het ons dan weten, dan bekijken we samen met u onze uitgebreide mogelijkheden.

Zijn alle type trailers op de website beschikbaar voor leasing in mijn land?

Ja, alle soorten trailers die onder de hoofding 'materieel' staan, zijn beschikbaar voor leasing.

Wat zijn de leasevoorwaarden?

We hebben standaard voorwaarden, deze maken deel uit van het contract en worden bij elk nieuw contract gevoegd. We kunnen ze u ook op verzoek toezenden.

Waar kan ik mijn geleasede trailers ophalen?

We hebben verschillende vestigingen verspreid door het hele land, hier kunt u de trailers ophalen. Raadpleeg onze locatiezoeker voor al onze TIP locaties. Heeft u al een leasecontract afgesloten? Dan staat hierin uw afhaallocatie vermeld.

Waar kan ik mijn geleasede trailers terugbrengen?

Onder de standaardvoorwaarden moet u de trailer terugbrengen naar dezelfde vestiging als waar u de trailer hebt opgehaald. We kunnen op verzoek uitzonderingen maken, maar er kunnen extra kosten aan verbonden zijn. Neem in dit geval contact op met uw TIP contactpersoon.

Hoe lang duurt het om een leaseovereenkomst te formaliseren?

Als u nog geen account in ons systeem hebt, dan zullen er een aantal stappen nodig zijn om uw profiel te voltooien. Start het proces door uw offerte aan te vragen.

Kunnen jullie mij aanvullende informatie sturen over een specifiek soort trailer?

De meeste informatie is te vinden op onze materieel pagina. Wanneer u aanvullende informatie nodig hebt, laat het ons dan weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Kunnen jullie mij een overzicht geven van de services die opgenomen zijn in het leasecontract?

Bij alle lease overeenkomsten van 12 maanden of langer, heeft u de keuze uit verschillende service opties. Als u kiest voor volledige service, dan zit hierbij inbegrepen onderhoud en normale slijtage van: banden, as- en remonderdelen, onderdelen van koeleenheden, andere onderdelen en pechverhelping. Details voor alle onderhoudsonderdelen zijn te vinden in de standaardbepalingen en voorwaarden, die een integraal onderdeel zijn van een contract en toegevoegd worden aan elk nieuw contract. We kunnen ze u ook op verzoek toezenden.

Schuifzeiltrailer

Een schuifzeiltrailer is het meest voorkomende type trailer. Het heeft flexibele zijkanten (zeilen) en is geschikt voor vrijwel al het transport.

Koeltrailer

Een koeltrailer is een geïsoleerde kastentrailer waarbij het mogelijk is om de temperatuur te regelen.

Boxtrailer

Een kastentrailer is een van de meest voorkomende trailers in het wegtransport. Het is een veilige oplossing voor het vervoer van waardevolle of breekbare lading.

Containerchassis

Een chassis is een aanhangwagenframe dat containers kan vervoeren.

Tankoplegger

Een tankoplegger is een trailer die vloeistoffen of poeder kan vervoeren.

Vacuüm Truck combi

De Vacuüm Trucks beschikken over een combinatie van hogedruk- en vacuümreiniging, welke toepasbaar zijn op het gebied van rioolonderhoud en -reiniging.