Vul een waarde in
Terug

TIP Trailer Services in België Samen met u, overal

In 2020 zal het servicenetwerk van TIP het hele grondgebied van België dekken. Met een ruimer gamma voertuigen, nieuwe financieringsformules en een top naverkoopdienst, kan TIP Trailer Service inspelen op alle behoeften van de transporteurs op zoek naar een flexibel beheer van de vloot.

Waar de centrale zetel van TIP Trailer Service in België verankerd blijft in de haven van Antwerpen, moet geen enkele Belgische klant nog een dag verliezen om een oplegger geleverd te krijgen of langs de werkplaats te passeren. In enkele maanden heeft TIP een compleet net van servicepunten opgebouwd waarmee duidelijk en goed omschreven akkoorden afgesloten werden op het niveau van dienstverlening (SLA – Service Level Agreements).

Lokale spreiding

Sinds enkele weken kunnen de klanten van TIP in de streek van Luik steunen op de site van Herstal, ondergebracht bij Ice Concept. In Brussel is het de firma Buda Cars in Machelen die zijn knowhow ter beschikking stelt van de TIP klanten. Dit bedrijf gaat binnenkort een volledig nieuwe werkplaats bouwen met zes onderhoudslijnen en een strategische ligging dicht bij het viaduct van Vilvoorde. Buda Cars zal tevens de provincie Henegouwen bedienen, meer bepaald via een recent overgenomen werkplaats in de industriezone van Courcelles. Om het geheel af te ronden zal een agentschap openen in Gent in 2020.

“We hebben onze lokale spreiding fors opgevoerd. Wanneer het agentschap zal openen in Gent dan zullen we een perfecte dekking hebben van de Belgische transportmarkt. In ieder groot economisch centrum zullen onze klanten toegang hebben tot een goed zichtbaar atelier, goed uitgerust, opgeleid in onze producten en zich bewust van het serviceniveau dat onze klanten van ons verwachten”, verheugt zich Sven Vanbinst, Country Manager BE, die voortaan kan rekenen op een compleet commercieel en aanvullend team (zie kader).

Tegelijkertijd gaat TIP door met de uitbreiding van het gamma voertuigen. Naast het zeer brede gamma van opleggers geleverd door de meest gerenommeerde merken (huiftrailer, platformopleggers, gesloten opleggers, isotherm voertuigen, tankopleggers …), kan TIP binnenkort ook vrachtwagens voorstellen van zodra de overname van PEMA is afgerond. Noteren we ook de komst van nieuwe formules op het vlak van verhuring/verkoop naast de klassieke leasingformules.

Uw gesprekspartners bij TIP


Jan Snissaert
Key Accounts Belux
jan.snissaert@tipeurope.com
0475/458819


Michael Nierinck
Vlaanderen
michael.nierinck@tipeurope.com
0471/801361


Thomas Reuliaux
Wallonië & Brussel
thomas.reuliaux@tipeurope.com
0477/160313

 

(Bron: TransportMedia)

2019/10/08

Deel dit nieuwsartikel

Maandelijks magazine

Wil je meer weten hoe je wagenpark met je bedrijf meegroeit of hoe je deze zo efficiënt mogelijk inzet? Schrijf je dan in voor ons maandelijks magazine.

Schrijf je in voor ons maandelijks magazine. Wij leren dagelijks veel van onze klanten en willen deze ervaringen graag met je delen.

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat tip mijn klantgegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van TIP.

Gerelateerd nieuws

"Krachtige organisatie TIP Benelux"

TIP is in beweging. Naast de eerdere aankondigingen van één sterk merk, willen we graag laten weten dat...

2021/06/22

"TIP koopt 1000 nieuwe trailers"

TIP heeft recentelijk ruim 1000 nieuwe trailers besteld. De bestelling bestaat uit meerdere type trailers...

2021/06/14

"Geef uw trailer een tweede leven"

Door tekorten in de markt zien we dat steeds meer klanten op zoek zijn naar mogelijkheden om oudere trail...

2021/06/09