<
Vul een waarde in
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English

Fretlink

TIP en UTA partners van Fretlink: exclusieve services om lokale vervoerders te helpen groeien

Na zijn recente investering in Fretlink (via I squared Capital) in april 2019, gaat TIP nu een stap verder in het partnerschap, beginnend in België. Omdat Fretlink de eerste samenwerking via zijn dienstenplatform uitbrengt, heeft TIP de kans gekregen deze samenwerking te kunnen aanbieden. UTA, de toonaangevende uitgever van brandstof- en servicekaarten voor commercieel goederenvervoer, maakt ook deel uit van deze lancering.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Door de lancering van dit dienstenplatform zijn Fretlink, UTA en TIP bereid bij te dragen aan de groei van vervoerders door goed te kijken naar de behoeftes. Van het vergroten van hun koopkracht, het versoepelen van de manier waarop ze hun bedrijf beheren, tot het vergemakkelijken van het leven van chauffeurs, het dienstenplatform van Fretlink voegt aanvullende diensten toe die een positief effect hebben op de duurzaamheid en ontwikkeling van vervoerders.

Bijdragen aan de groei van de vervoerder via dit dienstenplatform is een extra voordeel bovenop de groeimogelijkheden, digitale hulpmiddelen en operationele en administratieve ondersteuning die Fretlink al aan zijn partners biedt.

 TIP's aanbiedingen in het dienstenplatform van Fretlink bekeken

TIP Belgie en Fretlink bundelen de krachten om de partners van Fretlink exclusieve aanbiedingen te bieden voor full-service trailerverhuur en onderhoud en reparatie bij TIP-werkplaatsen of via zijn mobiele service-units. Bovendien hebben toegang tot de beveiligde parkeerplaatsen voor vrachtwagens van TIP Delta Park, gelegen in de buurt van Lille in het noorden van Frankrijk. De transportpartners van Fretlink zullen ook profiteren van de 24/7 pechhulp van TIP overal in Europa.

Bovendien geven TIP Frankrijk en Fretlink tot het einde van het jaar vervoerders toegang tot de grootste selectie tweedehands trailers in Europa, waarbij elk voertuig wordt onderhouden of gerenoveerd om te voldoen aan de kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen van TIP. De geïnteresseerde lokale vervoerders zullen profiteren van een brede selectie van toonaangevende fabrikantenmerken en extra voordelen in verband met APK en garantie.

Over Fretlink

Fretlink verbindt verladers met het grootste netwerk van regionale vervoerders in Europa via een nieuwe standaard voor beheer van vrachtvervoer over land. Dankzij de start-up beginnen deze bedrijven over te schakelen naar toekomstig gebruik en de prestaties van hun organisaties te verbeteren met een alomvattende aanpak gebaseerd op de werkelijke uitdagingen van de markt.