Vul een waarde in
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Banen

Onze troeven bereiken elk deel van de wereld. Onze mensen verbinden elke dag industrieën en economieën. Ontdek hoe ver je met ons kunt komen.

Begin je carrière bij TIP!

 • Opereren op internationaal niveau
 • Een geweldige familiesfeer
 • Erkend in de industrie voor onze expertise en kennis
 • Gezondheid en veiligheid zijn van het grootste belang

Werk lokaal, dien wereldwijd.

Bekijk alle functies

Technische werkzaamheden

Als je wilt werken in een omgeving waar het belang van teamgeest hoog in het vaandel staat, waar veiligheid en welzijn van het personeel van het grootste belang is en waar u wordt aangemoedigd om uw vaardigheden te verbeteren, dan hebben we veel mogelijkheden voor technici beschikbaar in heel Europa en Canada.  Bij TIP investeren we voortdurend in de nieuwste IT-technologie, tooling & training. Onze goed onderhouden en uitgeruste servicebusjes en onderhoudsfaciliteiten zorgen ervoor dat u de juiste hulpmiddelen heeft om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Klantenservice en dienstverlening

Ben je geïnteresseerd in het werken met professionele en energieke collega's? Als je een klantgerichte persoonlijkheid hebt met de behoefte om een uitstekende service te leveren, de omzet en de marge te laten groeien, dan hebben we verschillende uitdagende rollen voor je! We zijn trots op de kwaliteit van de leer- en ontwikkelingsmogelijkheden die we onze medewerkers bieden. We rusten je uit met de vaardigheden die nodig zijn om alle vragen en uitdagingen van klanten te ondersteunen, zodat je je volledige potentieel kunt bereiken!

Bedrijfskansen

Wil je werken voor een wereldwijde marktleider binnen de transportsector, waar uitdagende internationale mogelijkheden elke dag toenemen en waar strategische groei centraal staat? Werken met TIP geeft je niet alleen een dagelijkse baan, maar ook een langdurige professionele carriere met een competitief pakket en getalenteerde collega's met verschillende achtergronden".

Stagemogelijkheden

Ben je een bachelorstudent die onmiddellijk praktijkervaring wilt opdoen in een multinational bedrijfsomgeving? Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek waar je jezelf kunt overtreffen buiten je comfortzone en je kunt ontwikkelen tot een succesvolle young professional?Werken bij TIP biedt je veel mogelijkheden om je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Wees zeker dat je de uitdaging niet alleen aangaat! Door deel uit te maken van ons dynamische businessteam krijg je voortdurend ondersteuning, feedback en training, terwijl je de mogelijkheden voor professionele ontwikkeling in kaart brengt.

Een aantrekkelijke voordelen en beloningspakket

• We bieden goed opgebouwde en competitieve pakketten
• Wij zorgen ervoor dat mensen met plezier werken en het gevoel van erkenning hebben terwijl ze een uitdagende en interessante baan hebben.
• We zorgen ervoor dat onze medewerkers de juiste werkomgeving en hulpmiddelen hebben om hun werk goed te kunnen doen.
• Wij zetten ons altijd in voor open communicatie met collega's en controleren regelmatig de tevredenheid van de medewerkers.
• We bieden opleidingsmogelijkheden en coaching, en moedigen onze mensen aan om te streven naar top kwaliteit zodat iedereen zijn of haar volledige potentieel kan bereiken.
• We bieden niet alleen een uitdagende baan, maar ook een professionele carriere voor de lange termijn.

Een van Europa's en Canada's leidende leveranciers van uitrusting service providers

TIP Trailer Services, met het hoofdkantoor in Amsterdam, is een van de toonaangevende leveranciers van uitrustingsdiensten in Europa en Canada. Wij zijn gespecialiseerd in het leasen, verhuren, onderhouden en repareren van trailers en andere diensten met toegevoegde waarde, en leveren deze aan transport- en logistieke klanten in heel Europa en Canada.

Diversiteit

Wij geloven dat diversiteit de drijvende kracht achter innovatie is. De diversiteit aan nationaliteiten, culturen, religies en etnische achtergronden verrijken ons personeel door het samenbrengen van nieuwe ideeën, innovaties en denkstijlen die leiden tot zakelijk succes. Integriteit, eerlijkheid en ethisch gedrag vormen de kern van ons bedrijf. Wanneer we een vacature hebben, verwelkomen we iedereen die de potentie, vaardigheden, inzet en de eerlijke manier van werken heeft in onze TIP-familie.

Maatschappelijk verantwoord

We combineren onze prestatiecultuur met een cultuur van verantwoordelijkheid. Binnen TIP zien we de waarde van onze diversiteit en betrekken we onze mensen bij het bereiken van top kwaliteit, maar we begrijpen ook dat we deel uitmaken van een groter geheel en zullen hierin een actieve rol aannemen. We doen actief mee aan vrijwilligersprojecten via ons TIP Vrijwilligersprogramma en helpen mensen in nood binnen onze lokale gemeenschappen in heel Europa en Canada.

Jeanine Ewalds

Marketing Assistant

Josh Titulaer

Area Sales Manager

Michael Nierinck

Area Sales Manager

Patrick Gonlag

Trailermonteur

Theo van Giesen

Workshop Manager

Toon Ragetlie

Branch Rental Manager

Experts
Toegewijd aan het leveren
Innovatie en verandering
Gepassioneerd
Respectvol en open
Verantwoordelijk
Milieu- en maatschappelijk verantwoord
Integriteit

Experts in onze sector en ons beroep

Met behulp van onze bewezen kennis van de sector en professionaliteit zetten we ons in om onze expertise toe te passen om de meest economische oplossingen voor onze klanten verder te ontwikkelen.

Toegewijd aan het leveren van top kwaliteit als standaard

We leveren wat we beloven en voegen waarde toe die verder gaat dan wat verwacht wordt. We bereiken top kwaliteit door vooruit te denken en onze toekomst vorm te geven.

Innovatie en verandering zijn onze drijfveren om onze toekomst vorm te geven

We zien het grotere geheel, mensen met visie in dienst nemen, die nieuwe ideeën omarmen en een duidelijk toekomst beeld hebben. Door de norm uit te dagen kunnen we inspelen op de veranderde behoeften van onze klant, met nieuwe producten en services.

Gepassioneerd over ons bedrijf en wat we doen

We zijn praktisch ingesteld en zetten ons in om dingen voor elkaar te krijgen. We stimuleren vooruitgang met trots, veel energie en doorzettingsvermogen, samen met een gevoel van urgentie.

Verantwoordelijk voor onze beslissingen, acties en resultaten

In al onze transacties zijn we gericht op het leveren van wat we aan onze aandeelhouders, klanten en collega's beloven. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor onze beslissingen, acties en resultaten.

Respectvol en open naar elkaar toe en in onze benadering van zaken doen

Nederig omarmen we verschillende culturen, gemeenschappen en standpunten; we bouwen open en langdurige relaties op, zowel extern als binnen ons bedrijf, door middel van duidelijke communicatie.

Milieu en maatschappelijk verantwoord richting mens en planeet

We zetten ons in om de impact van onze activiteiten op het milieu te beperken en om sociale verantwoordelijkheid te bevorderen die ten goede komt aan de samenleving waarin we leven en werken. Wij geven om mens en planeet.

Integriteit ondersteunt de manier waarop we zaken doen

Integriteit, eerlijkheid en ethisch verantwoord gedrag vormen de kern van ons bedrijf. Betrouwbaar en integer zijn ligt aan de basis van de manier waarop we zaken doen.

UN Global Compact

We richten onze bedrijfsverantwoordelijkheid op 4 hoofdgebieden:

1. Mensenrechten
2. Arbeidsnormen
3. Milieu
4. Anti-corruptie

TIP Trailer Services wil toonaangevend zijn op het gebied van verantwoorde bedrijfsvoering. Wij steunen de tien principes van het Global Compact van de Verenigde Naties ter bevordering van mensenrechten, arbeidsnormen, milieuverantwoordelijkheid en anticorruptie.

Wij zetten ons in om de VN Global Compact-principes deel uit te laten maken van onze strategie, cultuur, waarden en de dagelijkse activiteiten van ons bedrijf. Robuuste managementprocessen stimuleren onze bedrijfsverantwoordelijkheid en we hanteren hoge milieu- en sociale normen om een duurzame toekomst te ondersteunen.

Wij erkennen onze plicht tegenover onze stakeholders, waaronder onze aandeelhouder, management, medewerkers, financier en burgers van alle landen waar wij actief zijn en zaken doen.

Ik wil bij TIP werken, hoe kom ik erachter welke vacatures op dit moment openstaan?

Alle openstaande vacatures worden op onze carrièresite geplaatst. Kandidaten hebben de mogelijkheid om hun zoekopdracht te verfijnen op basis van baan, functie, locatie of trefwoorden.

Is er een contact- of e-mailadres waar ik mijn CV naar kan sturen?

Onze werkgelegenheden zijn divers en beschikbaar op verschillende locaties. Wij ontvangen je sollicitatie bij voorkeur via onze carrièresite of je kunt lokaal solliciteren bij een van onze vestigingen door je CV op te sturen of je direct voor te stellen aan de branch/workshop manager.

Ik heb mijn cv ingediend. Wat nu?

We bevestigen je sollicitatie onmiddellijk en nemen contact met je op zodra we alle sollicitaties voor de functie goed hebben overwogen. Als je op de hoogte bent van het feit dat je niet geselecteerd bent voor deze functie, maak je dan geen zorgen. Je CV wordt in de database van het bedrijf bewaard volgens de privacyregels van jouw land en je bent welkom om te solliciteren op toekomstige functies.

Zijn er stageplaatsen in TIP?

We hebben stageplaatsen in heel Europa en Canada. Als je op zoek bent naar een stageplaats, bezoek dan onze carrièresite door hier te klikken.

Wat zijn de mogelijkheden voor studenten en pas afgestudeerden die bij TIP willen werken/leren?

Ons stageprogramma is een eersteklas HBO/WO stage, waarbij we studenten echte leerervaring bieden en de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen in een multiculturele, internationale en uitdagende omgeving. Het biedt studenten unieke mogelijkheden om direct in contact te komen met het senior management, om te netwerken en om regelmatig feedback te krijgen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Onze visie en geloof in dit programma gaat verder dan de meeste stages en het dient als een talentenpool voor startersfuncties in ons bedrijf. Bekijk de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn op onze carrièresite.

Kan ik op meer dan één baan tegelijk solliciteren?

Ja, je bent welkom om te solliciteren op meerdere vacatures.

Hoe wordt mijn cv behandeld als het eenmaal door TIP is ontvangen?

TIP is een werkgever met gelijke kansen en hecht veel waarde aan de diversiteit van het personeel, waardoor sollicitaties van alle gekwalificeerde personen worden aangemoedigd. Dit betekent dat alle cv's zorgvuldig worden bekeken voordat er een beslissing wordt genomen om over te gaan tot een gesprek met een kandidaat. Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de uitkomsten wanneer je gesolliciteerd hebt op een baan bij TIP. Als je op de hoogte wordt gesteld van het feit dat je niet voor een functie bent geselecteerd, wordt jouw CV in de database van het bedrijf bewaard volgens de in jouw land geldende privacyregelgeving.

"Mensen zijn wat ons bedrijf tot een succes maakt. We behandelen onze medewerkers altijd zoals we willen dat ze onze beste klanten behandelen. De teamgeest wordt zeer gewaardeerd en de veiligheid van het personeel is van primair belang. Daarom investeren we voortdurend in de nieuwste IT-technologie, tooling en training. Als je graag wilt leren en ambitie hebt, en als je wilt werken in een bedrijf waar ieders bijdrage telt, nodig ik je uit om deel uit te maken van onze TIP-familie. "

Hiske Damhuis
Chief Human Resource Officer

Something went wrong. Please try again.